Kultura Edukacja
Kasza jęczmienna pęczak marki Halina – obiady pełne zdrowia i smaku
Poszukując nowych pomysłów na smakowite, wartościowe obiady często zapominamy, że wystarczy zastosować wymienne produkty, aby uzyskać zupełnie inne danie. Tradycyjne i ulubione potrawy możemy dowolnie modyfikować, np. stosując zamiast ryżu kaszę jęczmienną pęczak marki Halina. Jej delikatny smak oraz walory odżywcze sprawią, że będziemy sięgać po nią jeszcze częściej.
Kasza jęczmienna pęczak to najbardziej wartościowa z kasz, gdyż jej ziarna są najmniej przetworzone. To bogate źródło białka roślinnego oraz węglowodanów. Duże ilości rozpuszczalnego błonnika wpływają na usprawnienie trawienia – zapobiega on zaparciom, wzdęciom i bólom brzucha. Kasza jęczmienna najczęsciej znana jest jako niezastąpiony składnik krupniku, ale idealnie uzupełnia także inne zdrowe, pełnowartościowe posiłki. Kasza jęczmienna pęczak marki Halina jest gotowa w 20 minut, dzięki czemu szybko przyrządzimy pyszny lunch, obiad lub kolację. Doskonale smakuje w gołąbkach i zupach, możemy dodać ją do pierogów, zapiekanek oraz jednogarnkowych potraw typu leczo. Pyszne połączenie uzyskamy także z mięsnym gulaszem, jak i sosem warzywnym, a także sałatkami oraz deserami.
-
Listwa karniszowa creativa Lk-01
-
Jakie podstawy do stolików..
-
Kontrola z urzędu skarbowego –..
-
Jak izolacja drgań poprawia..
-
Szukasz stylowej łazienki?..
-
Idealny kosz prezentowy na..
-
Jak przygotować mieszkanie do..
-
Mikasa V200W vs V200W-CEV. Którą..
-
ASG z praktycznego punktu widzenia
-
Zostań kierowcą TIR-a: Wymagania,..
-
Gry miejskie: nowoczesne..
-
Gry miejskie: Nowoczesne..
-
Domy Szeregowe w Gdyni – Komfort..
-
Jak często można odwiedzać bliską..
-
Kosze prezentowe na urodziny –..
-
Jak dobrać idealne wyposażenie do..
-
Sindbad- podróżuj wygodnie!
-
Rytuały miłosne - magiczne..
-
Ośrodek leczenia uzależnień..
-
Kurtyny chłodnicze – jak działają..
-
Poradnik „Jak napisać powieść?”..
-
Kontenery socjalne – praktyczne..
-
Jak zaplanować udaną jednodniową..
-
Jak wybrać półkotapczan?


